Menu

Isolatiebedrijf Brabant – Smits Isolatie

Als je op zoek bent naar een isolatiebedrijf in Brabant, ben je bij Smits Isolatie aan het juiste adres. Wij hebben een specialisatie in zowel spouwmuurisolatie als vloerisolatie vanuit onze vestigingsplaats in Cranendonck, Brabant. Met onze jarenlange ervaring in dit vakgebied, kunnen wij je professioneel adviseren over de meest geschikte isolatiemethoden voor jouw woning.

Gratis adviesgesprek
30+ Jaar vakspecialist
15.000+ Huizen geïsoleerd
35.000+ Tot CO2 bespaard
Isolatiebedrijf werkzaam in Helmond www.smitsisolatie.nl

Spouwmuurisolatie in Brabant, wat is het?

De spouw betreft de lege ruimte tussen de binnen- en buitenmuur van een woning. Bij spouwmuurisolatie Limburg en in Brabant, uitgevoerd door Smits Isolatie, wordt deze ruimte opgevuld met isolatiemateriaal om warmteverlies te voorkomen. De keuze van het isolatiemateriaal hangt af van verschillende factoren. Wij maken gebruik van hoogwaardige materialen zoals Knauf Supafil, Rockfit Fulfill, EPS-parels en Aminofoam.

De voordelen van spouwmuurisolatie in Brabant zijn talrijk. Het houdt schimmels en vocht buiten en zorgt voor aanzienlijk minder warmteverlies, wat resulteert in een lagere energierekening. Wist je dat je met spouwmuurisolatie tot wel 25% op je energiekosten kunt besparen? Het is dus een eenmalige investering die zichzelf binnen 4-5 jaar terugverdient. Met Smits Isolatie ben je verzekerd van een efficiënte isolatie voor je woning in Brabant.

Isolatiebedrijf in Brabant spouwmuurisolatie www.smitsisolatie.nl

Eerlijk advies van een isolatiespecialist 

Een van de belangrijkste factoren die van invloed zijn op de kosten van isolatie in Brabant van jouw huis, is het type isolatie dat je kiest. Er zijn veel verschillende soorten isolatie op de markt en elk heeft zijn eigen unieke voor- en nadelen. Sommige soorten isolatie zijn duurder dan andere, maar ze kunnen de investering waard zijn als ze een betere energie-efficiëntie bieden.

Een andere factor die van invloed is op de kosten van het isoleren van je huis, is de grootte van je huis. Als je een grotere woning hebt, heb je natuurlijk meer isolatie nodig om het in de winter warm en in de zomer koel te houden. Maar ook als je een kleinere woning hebt, kan isolatie nog steeds een groot verschil maken op je energierekening. Ons isolatiebedrijf zorgt voor een gepaste offerte in Brabant!

Spouwmuurisolatie Brabant: de isolatiematerialen

Bij Smits Isolatie werken wij met verschillende isolatiematerialen. Welke materialen we gebruiken voor de spouwmuurisolatie in jouw woning zijn afhankelijk van diverse factoren. Materialen waar wij onder andere mee werken zijn Knauf Supafill, Rockfit Fulfill, EPS-parels en Aminofoam. Naast je persoonlijke voorkeur, de isolatiewaarde en de prijs zijn er nog een aantal andere factoren die een rol spelen bij de keuze voor het isolatiemateriaal. Zo is het materiaal afhankelijk van de breedte van de spouw en grootte van de voegen, doel van de spouwmuurisolatie (thermisch of akoestisch) en de ecologische aspecten.

Spouwmuurisolatie Brabant

Vloerisolatie in Brabant: ontdek de voordelen

Net als bij spouwmuurisolatie, zorgt vloerisolatie ervoor dat je huis warm blijft in de winter en koel in de zomer. Bij ons isolatiebedrijf in Brabant zijn we gespecialiseerd in hoogwaardige vloerisolatie, die tevens geluidsoverlast van verdiepingen onder of boven je aanzienlijk vermindert. Bovendien draagt het bij aan de energiezuinigheid van je woning. 

Daarnaast biedt vloerisolatie extra bescherming voor je vloeren. Het voorkomt vocht- en waterschade en vermindert slijtage aan je vloeren. Door je vloeren te isoleren, verleng je tevens de levensduur en bescherm je ze tegen diverse weersinvloeden. Benieuwd naar de mogelijkheden van hoogwaardige vloerisolatie in Brabant door Smits Isolatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Voorafgaand aan spouwmuurisolatie Brabant: spouwendoscopie

Als isolatiebedrijf in Brabant komen wij áltijd eerst bij jou langs! Het is belangrijk om jouw huis in topconditie te houden door het vooraf te inspecteren op mogelijke schade of problemen. Een veel voorkomende inspectie die ons isolatiebedrijf zelf biedt is een spouwendoscopie, waarmee wij de binnenkant van de muren kunnen controleren op scheuren, lekken of andere schade. Hiermee kunnen wij ook de isolatiegeschiktheid van jouw woning bekijken. Natuurlijk kunnen we deze methode ook gebruiken voor andere soorten gebouwen, zoals kantoorpanden, scholen of ziekenhuizen.

Spouwendoscopie is een niet-invasieve procedure waarbij er maar een zeer kleine holte hoeft te worden gemaakt om een huis te inspecteren op eventuele schade en hoe we deze het beste kunnen isoleren.

Isolatiebedrijf in Brabant

Isolatiemogelijkheden in Brabant

Binnen ons isolatiebedrijf in Brabant zijn wij experts op het gebied van spouwmuurisolatie en vloerisolatie, door onze 25+ jaren aan ervaring hebben wij uitgebreide kennis opgebouwd over dit onderwerp. Wij zijn onder andere actief als isolatiebedrijf Weert, maar ook als isolatiebedrijf Eindhoven. Zoek jij dus een expert in isolatie in omgeving Brabant en natuurlijk ook hierbuiten, kijk dan niet verder.

Of het nu gaat om dakisolatie, spouwmuurisolatie of vloerisolatie, Smits Isolatie is jouw isolatiespecialist regio Brabant. Wij inspecteren, adviseren én isoleren. Doordat de klus is geklaard binnen één dag kun je direct beginnen met besparen! 

Je woning laten isoleren door Smits Isolatiebedrijf Brabant

Wij zijn gecertificeerde experts op het gebied van isolatie. Bij ons isolatiebedrijf kun je terecht voor vloerisolatie en spouwmuurisolatiein Brabant. Naast deze isolaties kunnen wij ook dak- en bodemisolatie leveren in combinatie met eerder genoemde diensten.

Wil jij jouw huis isoleren, maar weet je niet zeker of dit de juiste optie voor je is? Ons team bespreekt graag de mogelijkheden met je. Je kunt contact met ons isolatiebedrijf, Smits Isolatie opnemen via 0495-593344, mail naar info@smitsisolatie.nl of via onderstaand contactformulier. We komen zo snel mogelijk bij je terug en wie weet zien we ons binnenkort op locatie in Brabant.

Contact opnemen

Stuur ons je bericht via onderstaand contactformulier en we nemen z.s.m. contact met je op. Uiteraard worden je gegevens niet met derden gedeeld.

Vanwege extreme drukte zijn wij momenteel alleen werkzaam in de regio's Noord-Brabant en Limburg. Bij vragen en/ of opmerkingen kun je ons uiteraard altijd bereiken via 0495 - 59 33 44 of info@smitsisolatie.nl.
Contactformulier De velden gemarkeerd met een * zijn verplicht
Kruipruimte? *
Contact opnemen met Smits Isolatie B.V.
Interesse in Spouwmuurisolatie?
“Onze complimenten voor de wijze waarop de werkzaamheden werden uitgevoerd. Prima werk geleverd en alles keurig opgeruimd, heel fijn. ”
Lierop, 10-09-2022
Contact