Menu

Isolatiebedrijf Eindhoven: Smits Isolatie

Ben je opzoek naar een isolatiebedrijf in Eindhoven? Smits Isolatie is gespecialiseerd in spouwmuurisolatie en vloerisolatie in Eindhoven en omstreken. Dankzij onze uitgebreide ervaring in dit vakgebied kunnen wij je deskundig adviseren en aanbevelen wat verstandig is voor de isolatie van je huis.


 

Gratis adviesgesprek
30+ Jaar vakspecialist
15.000+ Huizen geïsoleerd
35.000+ Tot CO2 bespaard
Isolatiebedrijf regio Eindhoven

Spouwmuurisolatie Eindhoven: wat is het?

De spouw is de lege ruimte tussen de binnenmuur en buitenmuur van een woning. Bij spouwmuurisolatie in Eindhoven door Smits Isolatie wordt er in deze spouw isolatiemateriaal aangebracht om te voorkomen dat warmte uit de woning verloren gaat. Het isolatiemateriaal dat gebruikt wordt is afhankelijk van diverse factoren. Wij gebruiken onder andere de materialen Knauf Supafil, Rockfit Fulfill, EPS-parels en Aminofoam

Spouwmuurisolatie brengt diverse voordelen met zich mee. Het houdt schimmels en vocht buiten en  zorgt ervoor dat er minder warmte verloren gaat wat resulteert in een lagere energierekening. Wist je dat je met spouwmuurisolatie kunt besparen tot wel 25% op je energierekening? Spouwmuurisolatie in Eindhoven is dus een eenmalige investering die je binnen 4-5 terugverdiend hebt.

Spouwmuurisolatie in Eindhoven

De voordelen van spouwmuurisolatie

Een van de grootste voordelen van je spouw te laten isoleren door een erkend isolatiebedrijf in de buurt van Eindhoven, is dat het kan helpen om jouw energierekening te verlagen. Met spouwmuurisolatie kun je namelijk tot wel honderden euro’s per jaar besparen op jouw energierekening. Bovendien kan spouwmuurisolatie het comfort van jouw huis verbeteren door de warmte binnen te houden in de winter en de koele lucht binnen te houden in de zomer. 

Onze werkwijze in spouwmuurisolatie

Voordat wij spouwmuurisolatie toepassen verrichten we endoscopisch onderzoek. Tijdens dit onderzoek maken we een diagnose over de isolatiegeschiktheid van de spouw en bekijken de moeilijk toegankelijk ruimtes. Dit doen we door een klein gaatje in de voegen van de buitengevel te boren. Hier brengen we een dunne buis voorzien van camera in om de spouw zichtbaar te maken. Aan een spouwendoscopie ligt de BRL 2100 inclusief de uitvoeringsrichtlijnen voor het aanbrengen van spouwmuurisolatie ten grondslag. BRL 2100 staat voor ‘Beoordelingsrichtlijn Mechanisch boren’ volgens instantie SKIB.

Nadat het endoscopisch onderzoek is uitgevoerd en de kwaliteit van de spouw is beoordeeld kunnen de starten met de spouwmuurisolatie in Eindhoven van jouw woning. Tijdens het isoleren van de spouw worden er kleine vulgaten in de buitengevel geboord met een diameter van 16 tot 22 millimeter. Het boren van deze vulgaten gaat aan de hand van een vast gatenpatroon. Op deze manier wordt het isolatiemateriaal systematisch ingeblazen zodat er een gelijkmatige verdeling en verdichting ontstaat in de spouw. Achteraf dichten wij de vulgaten met de juiste kleur mortel. De werkzaamheden kunnen binnen één dag uitgevoerd worden waardoor je zo min mogelijk hinder ondervindt. 

Isolatiebedrijf Eindhoven Smits Isolatie

Vloerisolatie in Eindhoven: ontdek de voordelen

Ontdek de talloze voordelen van vloerisolatie in Eindhoven. Net zoals bij spouwmuurisolatie, helpt het om je huis warm te houden in de winter en koel in de zomer. Bij ons isolatiebedrijf in regio Eindhoven zijn we gespecialiseerd in hoogwaardige vloerisolatie die tevens het geluid van verdiepingen onder of boven je aanzienlijk vermindert. Bovendien draagt het bij aan de energie-efficiëntie van je woning.

Daarnaast biedt vloerisolatie een extra bescherming voor je vloeren. Het voorkomt vocht- en waterschade en vermindert de slijtage aan je vloeren. Door je vloeren te isoleren, verleng je tevens de levensduur en bescherm je de vloer tegen diverse weersinvloeden. Benieuwd naar de mogelijkheden van hoogwaardige vloerisolatie in Eindhoven door Smits Isolatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Gratis adviesgesprek

De verschillende isolatie materialen

Er zijn verschillende isolatiematerialen voor verschillende doeleinden. Als Isolatiebedrijf in Eindhoven gebruiken we Knauf Supafil, EPS-parels, Aminofoam, en Rockfit Fulfill. Voor vloerisolatie, Polyurethaanschuim en Isolatiefolie. Elke soort heeft zijn eigen voor- en nadelen. Uiteindelijk hangt het beste isolatiemateriaal voor je huis af van jouw specifieke behoeften en budget. Welke soort isolatiemateriaal nu het beste bij jou past en informatie over deze materialen, daar kunnen wij jou natuurlijk in adviseren.

Spouwmuur isolatie Eindhoven

Verdere diensten van ons isolatiebedrijf in regio Eindhoven

Als je bij ons  jouw spouwmuur of vloer laat isoleren, kunnen we als extra service ook bodemisolatie en dakisolatie voor jou regelen. Ook bodemisolatie en dakisolatie helpen bij het reguleren van de temperatuur in je huis, waardoor je je het hele jaar door comfortabel voelt in je eigen huis. Verder geldt hier natuurlijk hetzelfde bij dat je geld kunt besparen op je energie. Dit zijn ook duurzame keuzes die het milieu ondersteunen zoals spouwmuurisolatie en vloerisolatie.

Wij zijn een ervaren specialist in spouwmuurisolatie en vloerisolatie in Eindhoven en omstreken en bezitten de juiste keurmerken, zoals VENIN, dit is een vereniging voor erkende isolatiebedrijven. Wil jij nu ook je huis laten isoleren door ons isolatiebedrijf in de buurt van Eindhoven. Wij geven je eerlijk advies en doen onderzoek over wat de beste isolatiemogelijkheden voor jou zullen zijn. 

Je woning isoleren door Smits isolatiebedrijf Eindhoven

Smits Isolatie is een gecertificeerde isolatiebedrijf voor spouwmuurisolatie in Eindhoven! Voor spouwmuurisolatie, dakisolatie of vloerisolatie regio Eindhoven ben je bij Smits Isolatie op het juiste adres. Daarnaast krijg je ook nog eens 10 jaar schriftelijke garantie op de door ons uitgevoerde werken. 

Je wilt je woning isoleren maar geen idee of jouw woning geschikt is? Onze vakbekwame medewerkers vertellen je graag meer over de mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact met ons op via 0495-593344 of maak gebruik van het contactformulier. Wij nemen zo snel mogelijk contant met je op. 

Contact opnemen

Stuur ons je bericht via onderstaand contactformulier en we nemen z.s.m. contact met je op. Uiteraard worden je gegevens niet met derden gedeeld.

Vanwege extreme drukte zijn wij momenteel alleen werkzaam in de regio's Noord-Brabant en Limburg. Bij vragen en/ of opmerkingen kun je ons uiteraard altijd bereiken via 0495 - 59 33 44 of info@smitsisolatie.nl.
Contactformulier De velden gemarkeerd met een * zijn verplicht
Kruipruimte? *
Contact opnemen met Smits Isolatie B.V.
Interesse in Spouwmuurisolatie?
“Onze complimenten voor de wijze waarop de werkzaamheden werden uitgevoerd. Prima werk geleverd en alles keurig opgeruimd, heel fijn. ”
Lierop, 10-09-2022
Contact