Menu

Isolatiebedrijf Limburg – Smits Isolatie 

Op zoek naar een isolatiebedrijf in Limburg? Smits Isolatie is dé isolatiespecialist. Wij zijn gespecialiseerd in zowel vloerisolatie als spouwmuurisolatie in Limburg en daarbuiten. Met onze uitgebreide ervaring op dit terrein kunnen wij deskundig advies bieden over de meest geschikte isolatiemethoden voor jouw woning.

Gratis adviesgesprek
30+ Jaar vakspecialist
15.000+ Huizen geïsoleerd
35.000+ Tot CO2 bespaard
Isolatiebedrijf Limburg Smits Isolatie

Spouwmuurisolatie in Limburg, meer informatie

Als het aankomt op effectieve isolatiemethoden, is spouwmuurisolatie in Limburg een uitstekende keuze. Spouwmuurisolatie houdt in dat de ruimte tussen de binnen- en buitenmuur, de zogenaamde spouw, opgevuld wordt met isolatiemateriaal. Dit kan bij Smits Isolatie variëren van de materialen Knauf Supafil en Rockfit Fulfill tot EPS-parels en Aminofoam. Door deze ruimte op te vullen, wordt warmteverlies beperkt en kan de warmte beter worden vastgehouden in de woning. Dit leidt tot een aanzienlijke verlaging van de energierekening en draagt bij aan een duurzamer en milieuvriendelijker leefklimaat. Bovendien draagt spouwmuurisolatie bij aan een comfortabeler binnenklimaat, omdat temperatuurschommelingen worden verminderd en vochtproblemen worden voorkomen.

Spouwmuurisolatie Limburg door Smits Isolatie

Smits Isolatiebedrijf Limburg: ontdek de voordelen

Als specialist in isolatie met een uitgebreide ervaring, beschikt Smits Isolatie over alle vereiste kwalificaties om nauwkeurig te beoordelen of jouw woning geschikt is voor spouwmuurisolatie. Met onze efficiënte werkwijze zorgen wij ervoor dat je binnen korte tijd kunt genieten van een goed geïsoleerd huis.

Wij nemen het volledige traject graag uit handen en zijn actief als isolatiebedrijf in Limburg en daar buiten. Vanaf de eerste beoordeling tot aan de daadwerkelijke isolatiewerkzaamheden, kun je vertrouwen op onze expertise. Wij garanderen een kwalitatief hoogstaand resultaat. Dankzij onze specialistische kennis ben je bij Smits Isolatie verzekerd van de beste isolatie oplossingen voor jouw woning, waar je ook gevestigd bent. Zo verzorgen we spouwmuurisolatie in Weert, maar zijn we ook actief als isolatiebedrijf Roermond

Spouwmuurisolatie Limburg, verschillende isolatiematerialen

Bij Smits Isolatie maken we gebruik van verschillende isolatiematerialen. De keuze voor het materiaal dat wij gebruiken bij de spouwmuurisolatie van jouw woning wordt beïnvloed door verschillende factoren. Enkele van de materialen waarmee wij werken zijn Knauf Supafill, Rockfit Fulfill, EPS-parels en Aminofoam. Naast jouw persoonlijke voorkeur spelen zaken zoals isolatiewaarde, prijs en andere overwegingen een rol bij de materiaalkeuze. De breedte van de spouw, de omvang van de voegen, het beoogde doel van de isolatie (thermisch of akoestisch), evenals ecologische overwegingen zijn allemaal van belang bij het maken van deze beslissing.

Bij vloerisolatie werken we met polyurethaanschuimen en isolatiefolies

Endoscopie door Smits Isolatiebedrijf Limburg

Onze werkwijze in spouwmuurisolatie

Voordat we overgaan tot het aanbrengen van spouwmuurisolatie in Limburg en daarbuiten, voeren we een endoscopisch onderzoek uit. Tijdens dit onderzoek stellen we een diagnose over de geschiktheid van de spouw voor isolatie en inspecteren we moeilijk bereikbare ruimtes. Dit gebeurt door middel van een klein gaatje te boren in de voegen van de buitenmuur. Via deze opening brengen we een dunne buis met camera aan om de spouw zichtbaar te maken. De spouwendoscopie voldoet aan de BRL 2100 norm, inclusief de uitvoeringsrichtlijnen voor het aanbrengen van spouwmuurisolatie, zoals bepaald door de instantie SKIB.

Na het uitvoeren van het endoscopisch onderzoek en het beoordelen van de spouw kwaliteit, kunnen we beginnen met de spouwmuurisolatie van jouw woning in Limburg. Tijdens het isolatieproces boren we kleine vulgaten in de buitenmuur met een diameter van 16 tot 22 millimeter. Dit gebeurt volgens een vast gatenpatroon. Op deze manier wordt het isolatiemateriaal gelijkmatig ingeblazen, wat zorgt voor een uniforme verdeling en verdichting in de spouw. Achteraf dichten we de vulgaten af met mortel in de juiste kleur. Deze werkzaamheden kunnen in één dag worden afgerond, waardoor je zo min mogelijk overlast ondervindt.

Ontdek de voordelen van vloerisolatie in Limburg

Smits Isolatiebedrijf in Limburg is, naast spouwmuurisolatie, gespecialiseerd in hoogwaardige vloerisolatie. Ook vloerisolatie in Limburg biedt vele voordelen voor je woning. Zo zorgt vloerisolatie voor een behaaglijk binnenklimaat, zowel in de winter als in de zomer. Daarnaast vermindert het geluidsoverlast van verdiepingen onder en boven je woning aanzienlijk en draagt het bij aan de energiezuinigheid van je huis.

Vloerisolatie biedt niet alleen thermisch comfort, maar versterkt ook de bescherming van je vloeren. Het voorkomt vocht- en waterschade en vermindert slijtage, waardoor de levensduur van je vloeren wordt verlengd. Met geïsoleerde vloeren worden ze tevens beter beschermd tegen wisselende weersomstandigheden. Wil je meer weten over de mogelijkheden van hoogwaardige vloerisolatie in Limburg door Smits Isolatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Isolatie Limburg door Smits Isolatie

Isolatie in Limburg door Smits Isolatie

Het isoleren van je huis kan op verschillende manieren gebeuren, maar doorgaans is het inschakelen van een professional de meest verstandige keuze. Wij zijn gevestigd in Cranendonck, maar zijn als actief als isolatiebedrijf Brabant en Limburg. Met meer dan 30 jaar aan ervaring beschikken we over de benodigde ervaring en expertise om het werk nauwkeurig uit te voeren. Je kunt erop vertrouwen dat jouw woning optimaal geïsoleerd wordt.

Een cruciaal aspect bij het kiezen van een isolatiebedrijf in Limburg en omstreken is het controleren van de ervaring van de professioneel isolatiebedrijf. Wij hebben ruime ervaring in het isoleren van woningen in heel Limburg én Brabant. Met diverse certificeringen op zak, tonen wij onze bekwaamheid in dit vakgebied aan. Wij staan volledig achter de overtuiging dat we ook jouw huis uitstekend kunnen isoleren.

Ontdek alle isolatie mogelijkheden bij Smits Isolatiebedrijf Limburg

Benieuwd naar de mogelijkheden voor isolatie in jouw woning? Ontdek hoe isolatie in Limburg jouw wooncomfort kan verhogen! Bij Smits Isolatie in Limburg en omliggende gebieden staan wij altijd klaar voor een vrijblijvend adviesgesprek. Als je vragen hebt over isolatie, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Bel ons op 0495-593344, stuur een e-mail naar info@smitsisolatie.nl, of maak gebruik van het contactformulier hieronder. Ons deskundige team staat voor je klaar met advies op maat!

Contact opnemen

Stuur ons je bericht via onderstaand contactformulier en we nemen z.s.m. contact met je op. Uiteraard worden je gegevens niet met derden gedeeld.

Vanwege extreme drukte zijn wij momenteel alleen werkzaam in de regio's Noord-Brabant en Limburg. Bij vragen en/ of opmerkingen kun je ons uiteraard altijd bereiken via 0495 - 59 33 44 of info@smitsisolatie.nl.
Contactformulier De velden gemarkeerd met een * zijn verplicht
Kruipruimte? *
Contact opnemen met Smits Isolatie B.V.
Interesse in Spouwmuurisolatie?
“Langs deze weg hartelijk dank voor het geleverde werk, wij zitten er dankzij jullie weer warmpjes bij! Ik wens u en uw collega’s hele fijne feestdagen toe en nogmaals hartelijk dank voor uw verrichte werk! ”
Neerbeek, 19-12-2020
Contact