Menu

Isolatiebedrijf Cranendonck – Smits Isolatie

Als je op zoek bent naar een isolatiebedrijf in Cranendonck, ben je bij Smits Isolatie aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in spouwmuurisolatie en vloerisolatie vanuit onze vestigingsplaats Cranendonck. Dankzij onze jarenlange ervaring in het vakgebied, kunnen wij jou deskundig adviseren over de meest geschikte isolatiemethoden voor jouw woning.

 

Gratis adviesgesprek
30+ Jaar vakspecialist
15.000+ Huizen geïsoleerd
35.000+ Tot CO2 bespaard
Isolatiebedrijf Cranendonck

Spouwmuurisolatie, wat is het?

Spouwmuurisolatie houdt in dat de ruimte tussen de binnen- en buitenmuur, de zogenaamde spouw, opgevuld wordt met isolatiemateriaal. Dit kan bij Smits Isolatie variëren van de materialen Knauf Supafil en Rockfit Fulfill tot EPS-parels en Aminofoam. Door deze ruimte op te vullen, wordt warmteverlies beperkt en kan de warmte beter worden vastgehouden in de woning. Dit leidt tot een aanzienlijke verlaging van de energierekening en draagt bij aan een duurzamer en milieuvriendelijker leefklimaat. Bovendien draagt spouwmuurisolatie bij aan een comfortabeler binnenklimaat, omdat temperatuurschommelingen worden verminderd en vochtproblemen worden voorkomen. 

Isolatiebedrijf Cranendonck Smits Isolatie

De voordelen van spouwmuurisolatie 

Spouwmuurisolatie biedt vele voordelen, zowel financieel als milieugerelateerd. Allereerst leidt het tot aanzienlijke energiebesparingen. Door de thermische efficiëntie van een woning te verhogen, wordt de behoefte aan verwarming in de winter en koeling in de zomer verminderd, wat resulteert in lagere energiekosten. Daarnaast draagt spouwmuurisolatie bij aan een lagere CO2-uitstoot, aangezien het verminderde energieverbruik leidt tot een kleinere ecologische voetafdruk. Het zorgt ook voor een comfortabeler leefklimaat, met minder temperatuurfluctuaties en een betere vochtregulatie. Bovendien verhoogt spouwmuurisolatie de waarde van een woning en draagt het bij aan een beter energielabel, wat aantrekkelijk kan zijn voor toekomstige kopers of huurders. Kortom, de investering in spouwmuurisolatie biedt een win-winsituatie: het verlaagt de energiekosten, vermindert de impact op het milieu en verhoogt het comfort en de waarde van de woning.

Ontdek onze vloerisolatie mogelijkheden

Naast spouwmuurisolatie in Cranendonck, kun je bij Smits Isolatie ook terecht voor vloerisolatie. Om te achterhalen of je vloer geïsoleerd is, kun je de kruipruimte openen en controleren of er isolatiemateriaal onder de vloer aanwezig is. Eventueel staat deze informatie ook vermeld in de bouwtekeningen van je huis. Indien de vloer niet voldoende geïsoleerd is, is het raadzaam een expert in te schakelen, zoals ons isolatiebedrijf Brabant, Cranendonck. Wij kunnen isolatiefolie of polyurethaanschuim aanbrengen, waarmee je profiteert van diverse voordelen, waaronder energiebesparing.

Voordat we tot isolatie overgaan, maken we gebruik van een moderne technologie die steeds meer wordt toegepast om de isolatie aan de binnenkant van muren te inspecteren. Met behulp van een kleine camera gemonteerd op een flexibele buis, kunnen we de isolatie nauwkeurig bekijken zonder gipsplaten te verwijderen of de muur te beschadigen. Dit biedt uitkomst bij het bepalen of de isolatie moet worden vernieuwd en zo ja, welk type isolatiemateriaal het meest geschikt is voor de klus.

Spouwmuurisolatie Cranendonck

Meer over Smits Isolatie, dé isolatie specialist

Als erkend isolatiebedrijf kunnen wij verschillende isolatie werkzaamheden in Limburg, Brabant en daarbuiten verrichten. Om energie efficiënter te zijn, bieden wij de isolatiemogelijkheden spouwmuurisolatie en vloerisolatie aan. Zo kun je bij ons terecht voor onder andere spouwmuurisolatie Helmond, spouwmuurisolatie Roermond, maar ook voor vloerisolatie Eindhoven. Onze overige diensten, dakisolatie en bodemisolatie doen wij normaliter alleen in combinatie met spouwmuur- en vloerisolatie. 

Je woning laten isoleren door Smits Isolatie

Benieuwd naar de isolatie mogelijkheden voor jouw huis? Ontdek hoe spouwmuurisolatie in Cranendonck de waarde van jouw woning kan verhogen! Bij Smits Isolatie, gevestigd in Cranendonck, kun je altijd een kosteloos adviesgesprek aanvragen. Dus als je vragen hebt over isolatie, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via telefoonnummer 0495-593344, e-mailadres info@smitsisolatie.nl, of maak gebruik van het onderstaande contactformulier. Wij staan klaar om je te adviseren!

Contact opnemen

Stuur ons je bericht via onderstaand contactformulier en we nemen z.s.m. contact met je op. Uiteraard worden je gegevens niet met derden gedeeld.

Vanwege extreme drukte zijn wij momenteel alleen werkzaam in de regio's Noord-Brabant en Limburg. Bij vragen en/ of opmerkingen kun je ons uiteraard altijd bereiken via 0495 - 59 33 44 of info@smitsisolatie.nl.
Contactformulier De velden gemarkeerd met een * zijn verplicht
Kruipruimte? *
Contact opnemen met Smits Isolatie B.V.
Interesse in Spouwmuurisolatie?
“Onze complimenten voor de wijze waarop de werkzaamheden werden uitgevoerd. Prima werk geleverd en alles keurig opgeruimd, heel fijn. ”
Lierop, 10-09-2022
Contact