Menu

Isolatiebedrijf Roermond - Smits Isolatie

Op zoek naar een gecertificeerd isolatiebedrijf in Roermond? Met ruim 30+ jaar ervaring in het isoleren van spouwmuren, vloeren en daken is Smits Isolatie jouw professionele partner voor het isoleren van spouwmuren in omgeving Roermond alsook daarbuiten!

Gratis adviesgesprek
30+ Jaar vakspecialist
15.000+ Huizen geïsoleerd
35.000+ Tot CO2 bespaard
Spouwmuurisolatie Roermond

Spouwmuurisolatie Roermond: hoe werkt het?

Voordat spouwmuurisolatie in Roermond toepassen, verrichten we endoscopisch onderzoek om de isolatiegeschiktheid van de spouw te beoordelen. Aan de hand van een dunne buis, voorzien van een camera wordt de ruimte tussen de muren zichtbaar gemaakt. Eventuele puin en cementresten kunnen zo in beeld gebracht worden. Daarnaast wordt er een diagnose gesteld over de isolatiegeschiktheid van de spouw en worden moeilijk toegankelijke ruimten bekeken. 

Tijdens de isolatiewerkzaamheden worden vulgaten geboord met een diameter van 16 tot 22 millimeter, de diameter is afhankelijk van de voegbreedte. De gaten worden geboord aan de hand van een vast gatenpatroon. Door deze gaten wordt het isolatiemateriaal systematisch ingeblazen zodat er een gelijkmatige verdeling en verdichting in de spouw ontstaat. De isolatiematerialen die wij gebruiken voor spouwmuurisolatie in Roermond zijn Knauf Supafil, Rockfit fulfill, EPS-parels en Aminofoam. De buitengevel wordt vervolgens weer volkomen hersteld. Spouwmuurisolatie onderhouden is niet nodig. De werkzaamheden worden uitgevoerd binnen 1 dag waarna je in principe levenslang zoet bent!

Spouwmuurisolatie specialist in Roermond

Voordelen spouwmuurisolatie 

Spouwmuurisolatie in Roermond door Smits Isolatie brengt diverse voordelen met zich mee. De belangrijkste en meeste bekende voordelen zijn: een warmer huis en besparingen op de energierekening. Door spouwmuurisolatie toe te passen voor je woning kun je tot wel 25% besparen op je energierekening. Een goede (eenmalige) investering dus, die je na 4-5 jaar terugverdiend hebt. Daarnaast zorgt spouwmuurisolatie er ook voor dat je wooncomfort omhoog gaat doordat er minder warmte verloren gaat en je minder hard hoeft te stoken. Maar dit geldt niet alleen voor de wintermaanden.

In de zomer wanneer het buiten 35 graden is, blijft de temperatuur binnen aangenaam door de isolatie. Een derde voordeel is het voorkomen van schimmel en vocht tussen en op de muren. De materialen die wij gebruiken zijn vochtwerend waardoor de muren gewoon kunnen blijven ademen en er geen vochtdoorslag van buitenmuur naar binnenmuur ontstaat. Tenslotte is spouwmuurisolatie voor altijd. Wanneer je één keer je spouw laat isoleren kun je hier levenslang mee vooruit.

Spouwmuurisolatie in Roermond en omstreken

Vele andere inwoners van Roermond gingen je voor! Wij hebben spouwmuurisolatie Limburg in Roermond aangebracht bij diverse woningtypes; zowel vrijstaande woningen, 2 onder 1 kap woningen, hoekwoningen als tussenwoningen. Door jouw spouwmuur te isoleren kun je op een slimme manier energiekosten besparen. De spouwmuurisolatie zorgt niet alleen voor extra warmte in jouw woning, maar ook voor een dalende energierekening. Meer informatie nodig en benieuwd of spouwmuurisolatie toegepast kan worden in jouw woning? Smits Isolatie: de isolatiespecialist in Roermond, wij vertellen je graag meer! Kom in contact via 0495-593344 of gebruik het daarvoor bestemde contactformulier

Spouwmuurisolatie Roermond door Smits Isolatie

Meer over Smits Isolatie in Roermond

Ons isolatiebedrijf is gevestigd in de gemeente Cranendonck, in de buurt van Roermond, waardoor wij in dit gebied zeer veel isolatie werkzaamheden mogen verrichten. Bij Smits isolatie zijn we gespecialiseerd in spouwmuurisolatie en vloerisolatie. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van isolatie kunnen wij je goed adviseren over de optimale isolatiemethodes voor jouw woning. Bovendien bieden wij de mogelijkheid om, in combinatie met een van onze specialisaties, ook dak- en bodemisolatie voor jou te verzorgen.

Neem contact op met ons isolatiebedrijf Roermond

Natuurlijk is het prettig om eerst wat informatie in te winnen en advies te ontvangen over de diverse isolatiemogelijkheden die beschikbaar zijn. Tegenwoordig zijn er een breed scala aan isolatiematerialen voor zowel spouwmuur- als vloerisolatie, zoals Knauf Supafil, EPS-parels, Aminofoam, Rockwool, Polyurethaanschuim en diverse isolatiefolies. Dit betekent dat er verschillende opties zijn als het aankomt op het isoleren van je huis. Ons isolatiebedrijf in de buurt van Roermond staat klaar om je te adviseren welk materiaal het beste past bij jouw huis en specifieke behoeften.

Je kunt ons altijd even bellen via 0495-593344 en wij helpen je graag. Ook kun je een mail sturen naar info@smitsisolatie.nl.

Contact opnemen

Stuur ons je bericht via onderstaand contactformulier en we nemen z.s.m. contact met je op. Uiteraard worden je gegevens niet met derden gedeeld.

Vanwege extreme drukte zijn wij momenteel alleen werkzaam in de regio's Noord-Brabant en Limburg. Bij vragen en/ of opmerkingen kun je ons uiteraard altijd bereiken via 0495 - 59 33 44 of info@smitsisolatie.nl.
Contactformulier De velden gemarkeerd met een * zijn verplicht
Kruipruimte? *
Contact opnemen met Smits Isolatie B.V.
Interesse in Spouwmuurisolatie?
“Onze complimenten voor de wijze waarop de werkzaamheden werden uitgevoerd. Prima werk geleverd en alles keurig opgeruimd, heel fijn. ”
Lierop, 10-09-2022
Contact